Ni Hao/Ciao/Bonjour/Moi

Ons restaurant is weer open! We vinden het gezellig om jullie weer te mogen ontvangen, wel in een aangepaste vorm waarbij richtlijnen van het RIVM, de overheid en de horecavereniging worden nageleefd.

Corona maatregelen:

  • Reserveren is verplicht. Dit kan je telefonisch doorgeven: 0599-241555. Hierbij worden een aantal gezondheidsvragen gesteld. Het maximaal aantal personen die aan één tafel mogen zitten is of één huishouden of een duo van verschillende huishoudens. Wil je met meer huishoudens komen dan worden er verschillende tafels voor je gereserveerd met 1,5 m afstand. Heb jij of iemand uit jouw huishouden symptomen, kom dan een andere keer.
  • Bij binnenkomst wordt er nogmaals een gezondheidschecklist afgenomen. Dit kan via de QR code, papieren vragenlijst of mondeling.
  • Er moet minimaal 1,5 m afstand worden gehouden tussen gasten onderling en het personeel. Geef elkaar de ruimte.
  • We behouden onze vertrouwde concept. We vragen je vriendelijk doch dringend om je handen te desinfecteren bij binnenkomst en als je gaat opscheppen (bij de buffetten staan desinfectiemiddelen). Borden en glazen die gebruikt zijn, kan je op de afruimkar zetten.
  • Wij desinfecteren regelmatig de oppervlaktes. De toiletten zijn open voor gebruik en zullen ook regelmatig worden schoongemaakt. De kinderspeelruimte is gesloten.

Mocht uit eten nog geen optie zijn dan kan je bij ons ook afhalen! Bel van tevoren om je bestelling door te geven.

Mocht er nog iets onduidelijk zijn of je hebt nog vragen, bel ons!

Met vriendelijke groet,

Team Goud